Friday, April 22, 2011

1001 KENANGAN DI PASUM~ (part 1)



assalamualaikum....
agaknye hampir stahun baru saye nak mngupdate blog ini....
xpela, sibuk study agaknye (sentap! hehe)...

pengajian di PASUM slama stahun pon berjaya ditamatkan....
BERJAYA atau tidak?? kene tunggula result keseluruhan bulan 5 ni....hehe..

ape yg nak diceritakan di sini ialah kenangan2 saya bersama2 teman2 seperjuangan di pasum....

~Bermula dgn rakan2 bersama grup tutorial saye, iaitu grup X2......emm, xsangka jgak saya tmnjadi class rep utk grup tu..hihi.....grup ni best!! sbb saye selesa study dan fokus smasa kelas tutorial dan juga waktu lab.... mcm2 kami dah lalui bersama....ade yg SUKA ade yg DUKA.....anyway, sumer tu sbnrnye tlah banyak mngajar kami untuk lebih kuat dan mnjdi matang dlm mnghadapi apa jua cabaran dan dugaan di dunia ni.....
grup ni ade 21 org je ....lelaki ade 5 org je , dan yg selebihnye mestilah prmpuan..hehe....

SAYA, NAZRIN, ADIB, DAUS, KAMAL........YASMIN, ZATI, QILAH, AIN, NADHIRAH, FAEZAH, SYAZ, TENGKU LIN, TIKAH, SHAFRA, LINA, JIHAH, ALIA, AINA, ILYA, FARAH NUR.....
tidak lupe juga kpada tutor2 kami spnjg di pasum.....
sem 1; kak nurul (calculus), en shahizat (algebra), cik akmaliah (phy), en. farhan (kimia), en fadzil (bio 1), pn mahanom (bio 2).
sem 2; pn haslina (algbra & calculus), kak dian (stat & prob), dr fakhrul (phy), cik edura (kimia), dr ikhwan (bio 4), pn mahanom (bio 3).
kami juge mmpunyai seorg PA (pnasihat akademik) yg sgt2 berdedikasi iaitu pnsyarah bio kami sndiri....PN MAHANOM JALIL.....thanks!!! =)

emm..mmg terbaek la jgak grup ni...ramai gak yg dpt 4 flat mase sem 1 dulu.....dyorunk sgt bersungguh2 studi mase klas ttorial dan juge klas amali.....
now, masing2 sudah ade cita2 yg ingin dikejar, so... ape yg boleh saya katakan ialah SEMOGA BERJAYA dalam mngejar impian masing2....harap tali silaturrahim ni dpt dikekalkan slama2nye......sorry sgt2 klu aku ade buat salah ngan korunk n juge xdpt jadi ketua yg terbaik utk grup ni....smoga berjumpe lagii!!!!!......

(jumpe di part 2 plak ye.....hehe.....tapi xtau le nak updatenye bile ye)


2 comments:

  1. HEHE..cik akmaliah best kan? sume lecturer n tutor PASUM the best..

    ReplyDelete
  2. hehe...btol2..cik akmaliah mmg best...pada mulenye, nmpak garang....tapi, sbnrnye sgt baik hati.....=)

    ReplyDelete