Wednesday, February 3, 2010

i got great news.......


salam sumernye.....
stiap pagi mcm biasela akan ade jer posmen dtg bg surat....
tapi, pg ni....
smentara tgh tunggu nik nk dtg umah..........
surat yg dhantar ari ni atas nama aku....pos laju lg tuh....
HUHU......
bukakla( dlm hati berdebar la gak)....
Dear Mr. Shamil.....wah dah encik ye aku...hiikhikhik...
rupe2 nye aku dapat pegi temu duga untuk scholarship MNRB HOLDING SDN BHD.....
mmg aku ade isi pon akhr bulan 12 dulu....siap kene wat written essay lagi tuh...
ingatke sesajer je....
alhamdulillah..........aku dapat pegi interview tu ....

Administrative details are as below:

date: wednesday(3rd march 2010)
time: 2.30 pm
venue: 11th floor, bangunan Malaysian RE,
No. 17, Lorong Dungun,
Damansara Heights,
50490 Kuala Lumpur

for information, i am taking actuarial science course for this scholarship n i hope i can get this scholar.......klu x dapat pon xpe lar, xde rezeki.....
doakan aku skali erk.....wlupun lmbat lagi ....haha......
nnti...lpas interview nnti tu, aku story kat korang ye......bergune la gak untuk kawan2 aku tuh....
salam..............

6 comments:

  1. ceh...ingatkan nak citer pasal dapat motor baru...

    ReplyDelete
  2. haha...yg itu baru dapat ari ni( khamis )....

    ReplyDelete
  3. good luck eh shamil..buat elok2 make me proud.huh?

    ReplyDelete